Senioren

Auxilium ICT kan u helpen op een rustige manier op eigen snelheid de vaardigheden bij te brengen om een email te kunnen sturen naar uw (klein) kinderen of om een leuke activiteit voor u en uw familie te organiseren. En natuurlijk de familie foto’s te kunnen bijhouden, die tegenwoordig alleen nog maar digitaal (dus zonder rolletje) te verkrijgen zijn.

U krijgt een cursusboek met daarin stapsgewijs uitgelegd hoe u de computer moet aanzetten tot het aanmaken van uw eerste digitale brief (e-mail). Auxilium-ict helpt u de kennis onder de knie te krijgen, dit allemaal op uw snelheid. U krijgt als u dat wenst aan het einde van uw cursus een certificaat zodat u trots kunt laten zien wat u verworvenheden zijn.

Vereisten voor de cursus:

  • Uw eigen computer of laptop (minimaal Windows 7). Auxilium ICT kan u ook helpen uw pc aan te passen aan de eisen, of om samen met u op zoek te gaan naar een nieuwe(re) computer of laptop
  • Een internet verbinding. Auxilium ICT kan u helpen een internet verbinding aan te schaffen.

Tarieven voor de cursus:

  • Cursusboek € 30,-
  • Cursus tarief wordt samen met u vastgesteld. Het is namelijk belangrijk dat u zelf aangeeft hoeveel hulp u wenst en hoeveel tijd u nodig heeft. Het resultaat staat niet van tevoren vast. U bepaalt wanneer u voldoende kennis heeft opgedaan.